Dato Torsdag d. 15. september 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Lokalhistorisk aften

Lokalhistorisk aften - se Harløsefilmen!

Vi mødes først i Tjæreby kirke, hvor vores kirkesanger Verner vil fortælle lidt om kirkens spændende historie.

Bagefter går vi over i konfirmandstuen, hvor vi får en kop kaffe og kage. Og her skal vi se Harløsefilmen.

Filmen er fra 1961 og viser, hvordan vores lille samfund så ud dengang, hvor der både var station og Brugsen i Harløse. Det er rigtig spændende at se - og ikke mindst en god anledning til at vise børnene, hvordan Harløse så ud, dengang det lille samfund både havde Brugsen og Harløse Station.

Tilmelding er nødvendig senest onsdag. Brug formularen nedenfor eller ring/skriv til kirketjener Mette Herskind på 20 84 08 26 / mh@km.dk